Meni
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.namestajmark.rs kojom upravlja privredno društvo Nameštaj MARK ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi putem kojih se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka rok dostave je maksimalno 10 radnih dana u slučaju kupovine nameštaja sa lagera, odnosno izloženih modela na sajtu. Za narudžbine nameštaja u željenim dezenima materijala, koji nisu izloženi u našoj internet prodavnici, rok za dostavu je maksimalno 30 radnih dana od trenutka potvrde narudžbine.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

U slučaju narudžbine kabastijeg nameštaja (ležajevi, ugaone garniture, regali...), dostavu će vršiti naša transportna služba sa kojom ćete se unapred dogovoriti sa terminima dostave.

Cena dostave

Cena dostave za sve narudžbine čija je vrednost do 10.000,00 RSD, a što uključuje sitniji nameštaj, dostavu će vršiti kurirska služba, i cena dostave je 1.000 RSD.

Za narudžbine čija vrednost prelazi 10.000,00 RSD, a što uključuje kabastiji nameštaj (ležajevi, ugaone garniture, regali...), dostavu vrši naša transportna služba, i cena dostave je 3.000 RSD.